CommScan

OVER COMMSCAN

CommScan® is ontworpen om jou te coachen tijdens al jouw gesprekken. Met real-time feedback krijg je waardevol inzicht in jouw effectiviteit. Net zoals Shazam muziek herkent, identificeert CommScan® de essentiële elementen van jouw gesprek. Hierdoor kun je voortdurend je prestaties verbeteren en je communicatievaardigheden verfijnen. Met CommScan® als jouw persoonlijke coach ben je klaar om indruk te maken in elke zakelijke interactie.

Menselijke interacties verbeteren met AI

Met de lancering van de CommScan® app dragen we bij aan onze missie om meer menselijkheid in interacties terug te brengen op de werkvloer. We begrijpen dat technologisering, polarisatie en regeldruk soms de menselijke kant van samenwerken overschaduwen. Daarom hebben we CommScan® ontwikkeld, een unieke combinatie van AI-kracht en 60 jaar expertise op het gebied van invloedrijk gedrag.

Met CommScan® kun je jouw communicatievaardigheden hands-on verbeteren. De app biedt real-time feedback en stelt je in staat om direct te zien hoe je communiceert en waar je nog kunt groeien. Door je gesprekken en samenwerkingen te optimaliseren, verhoog je gemakkelijk de productiviteit en behaal je snel en eenvoudig resultaten.

CommScan® maakt het proces van communicatieverbetering leuk en boeiend. Het is een effectieve manier om jouw gesprekken naar een hoger niveau te tillen.

Ons Team

Maak kennis met ons team van gepassioneerde professionals die zich met hart en ziel inzetten om jouw communicatievaardigheden te verbeteren.

Rosa Starmans

Product & Sales Lead

Martijn Uitterlinden

Managing Director

Bram Geurts

Business Development